Balatoni SZER


 A Balatoni SZER egy sziddhárta emberképre és világképre feltámaszkodó spirituális fókuszú életvezetést megvalósító kis közösség jelenleg Balatonszárszón.


2020-tól 2023-ig relatív zárt keretek között éltünk amit középső tengelyünk kidolgozása kért el. Ezután most fokozatosan lépünk a megnyílás felé. 

3 fő lábra támaszkodik a működése: 

  1. testi szintje: civilizációs betegségek labirintusából kivezető ösvények felkutatása és megvalósítása, hogy a lélek testi temploma visszatalálhasson eredeti perszonális és transzperszonális lehetőségeihez, az EGÉSZSÉGhez, mert mérgezett környezetünk nem csak testünket rombolja, hanem érzelmi, értelmi és sprituális potenciáljainkat is. (nem kicsit)
  2. lelki szintje: sziddhárta mélységű önmeghaladás fókuszú munka a személyiségen és annak lelki hátterén, hogy az ember hézagtalan megvalósíthatója lehessen pillanatról pillanatra a valódi sorsának, kihívásainak, küldetésének, sziddhártás nevén a PONTOSnak, hogy az egyszerű elégedettség járhassa át a lényünket.
  3. szellemi szintje: Az emberi létezésnek, rendszeresen - különféle meditációs formákkal - inspirálni a transzperszonális lehetőségeit, naponta több, sziddhártás nevén BEÜLÉSekbe mártott életvezetéssel szentelni meg a mindennapokat. (lásd jobbra a MÁMORról szóló idézetet)
Kapcsolódási lehetőséget biztosítunk egy-egy külön emeleten is hozzánk.
  1. Lehet 3-5 napos időszakra hozzánk lejönni, hogy a szükséges információk átadásával el lehessen indítani a test tisztítási, illetve feltöltési folyamatait, melyeket utána hosszan önállóan kell folytatni, később újra és újra tovább lépésekért ismét le lehet érkezni és beigazítani az EGÉSZSÉGhez vivő ösvényt. A folyamat erőt és kitartást kér el, ezért legtöbbször szükségszerű beépíteni ilyen 3-5 napos irányba állító, mókuskerékből kicsekkoló, megpihenős napokat itt a Balatonparton az elején és a későbbiek során. (lásd alábbi naptárakban a barna színű idősávokban)
  2. Lehet sziddhárt(r)a csoportozásba belekapcsolódni zártcsoport vagy workshop jelleggel. Sziddhártás előélet alapvetően feltétele, viszont igény esetén egyéni, személyre szabott kialakításokat is kidolgozunk az esetleges hiányok aládolgozásához a PONTOS érdekében. (lásd alábbi naptárakban elsősorban a kék, de a zöld, piros, sárga színnel jelzett különböző modulokban is)
  3. Lehet 3-5 napra - esetleg hosszabb időre - a napi három - 20 percestől 1 órás - BEÜLÉSeinkbe bekapcsolódva elvonulást szervezni ide, egyénként vagy kisebb csoportban, esetleg párban. Az elvonulást lehet csendesség köré szervezve itteni főtt étellel, Balaton parttal, sétákkal, és lehet közösségi munkába kapcsolódással egybekötve, vagy még más személyre szabott verziókkal. (egyénre szabott időbeosztással, de elsősorban a barna színű idősávokban)
Természetesen lehet bármelyik kettő kombinációjában gondolkodni és akár mind3mal együttműködni egészen odáig, hogy valaki - kétoldali akarat esetén - beköltözik a Balatoni SZER közösségi élet tagjává. Emellett tudunk pár témában pénzkereső munkalehetőséget is biztosítani. 


A fókusz modulról (kék) itt olvashatsz bővebben és 
további részletekért a faynora70@gmail.com email címen lehet érdeklődni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése